Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pravo na pristup informacijama koje posjeduje, raspolaže ili nadzire ustanova Dom za starije osobe „Mali Kartec” Krk uređeno je Zakonom o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“ broj 25/13 i 85/15).

Zakonom se propisuju i načela prava na pristup, izuzeci od prava na pristup te postupak za ostvarivanje i zaštitu prava na pristup informacijama. Cilj Zakona je omogućiti i osigurati informaciju fizičkim i pravnim osobama putem otvorenosti i javnosti djelovanja, sukladno zakonu.

Pravo na informaciju ostvaruje se podnošenjem zahtjeva Domu za starije osobe „Mali Kartec” Krk.

Usmeni zahtjev primit će na zapisnik službenik za informiranje u Domu, svakim radnim danom (od ponedjeljka do petka) u vremenu od 08,00 do 15,00 sati.

Ukoliko se zahtjev podnosi pisanim putem, može ga se dostaviti neposredno (osobnom dostavom) u Dom, poštom na adresu: L. Bolmarčića 1, 51500 Krk, fax-om ili e-poštom na adresu: tajnistvo@dom-malikartec.hr.

Korisniku prava na informaciju, kome je omogućen pristup informaciji naplaćivati će se naknada stvarnih materijalnih troškova sukladno Kriterijima za određivanje visine naknade stvarnih materijalnih troškova i troškova dostave informacije („Narodne novine“ broj 12/14 i 15/14).

 

Službenik za informiranje Doma „Mali Kartec“: 

Ingrid Grabovac

tel: 051/221-321

fax: 051/222-114

e-pošta: tajnistvo@dom-malikartec.hr

Akti
Javna nabava i natječaji
Financijski izvještaji
Ostali dokumenti
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.