Jelovnik je inspiriran sezonskim namirnicama koji se često mijenja i nadopunjuje novim idejama i sljedovima.
Kvaliteta obroka je osigurana kroz svakodnevnu pripremu svježih obroka iz pažljivo odabranih namirnica kontroliranoga porijekla, redovitom kontrolom ispravnosti gotovog proizvoda, mikrobiološkom kontrolom radnih površina i ispitivanjem ispravnosti vode.
Stručno, kreativno i marljivo osoblje, te suvremeno opremljena kuhinja, garancija su dobre kvalitete obroka i usluga.
Obroci su prilagođeni dobi i zdravstvenim potrebama korisnika.
Pored standardne prehrane u Domu je osigurana i dijetalna prehrana.
Priprema i posluživanje obroka se obavlja po HACCP sustavu.
Svježe pripremljeni i topli obroci za pokretne korisnike se poslužuju u blagovaonici.
Za teže pokretne korisnike i korisnike na odjelu njege i brige o zdravlju, obroci se poslužuju u sobama korisnika.
Za detalje jelovnika pogledajte na linku: Jelovnik – Dom za starije osobe Mali Kartec (dom-malikartec.hr)