Druženje stanara s mladima iz ljetnog kampa župe Krk

Svake godine  u ljetnom kampu župe Krk „Oaza Kraljice mira“ u ljetnim se mjesecima izmjenjuju grupe djece i mladih na višednevnom duhovno – rekreativnom ljetovanju. Ovo ljeto su posjetili i naš dom s motom „Vaš osmjeh je naša nagrada“.
Mladi su odlučili dio svog slobodnog vremena pokloniti najstarijim sugrađanima i posjetiti ih u njihovom novom domu – Domu za starije osobe „Mali Kartec“ Krk. U petak 24.6.2022.godine unatoč velikoj vrućini okupio se veliki broj stanara doma na rad i druženje s mladima iz krčkog kampa „Oaza Kraljice mira“. Druženje je započelo radno – uređenjem vrta, rezidbom lavande i grmića, čupkanjem trave i skupljanjem smeća, a nastavilo se igrom, pjesmom i palačinkama koje su pripremili naši gosti. Stanari doma su  jedva skrivali suze radosnice gledajući vedrinu i veselje mladih i sjećajući se svoje mladosti, a  osmjesi na licima su govorili više od riječi.
Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su svoje slobodno vrijeme darovali našim korisnicima, a osobito „dobrom duhu“ iza ovog druženja Robertu Broziću, voditelju projekata „Caritasa“ Župe Krk.