Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Opisi prostora

Dom za starije osobe „Mali Kartec“ Krk započeo je s radom još 1990. godine te trenutno ima kapacitet od 166 korisnika.  Od ove godine je otvorena i dislocirana jedinica na Rabu s kapacitetom od 35 korisnika.
U sklopu stalnog smještaja dom osigurava zadovoljenje životnih potreba kao što su: stanovanje, prehrana, održavanje osobne higijene, higijene prostora, brigu o zdravlju, radne aktivnosti, organizirano korištenje slobodnog vremena i socijalni rad.

Usluge smještaja pružaju se u stambenom dijelu i u Odijelu pojačane njegu i skrbi. U stambenom dijelu doma nalazi se 71 soba, jednokrevetne i dvokrevetne sobe su s kupaonicom i balkonom. Sve sobe imaju SOS signalizaciju.

U Odijelu pojačane njegu i skrbi je 30 soba, jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih. Svaka soba ima SOS signalizaciju te zajednički prostori i dio soba su dodatno osigurane i nadzornim kamerama.

Zdravstvena skrb pruža se korisnicima u sklopu Doma zdravlja Krk. Liječnici primarne zdravstvene zaštite dolaze u dom za naše korisnike po pozivu, a specijalistički pregledi se organiziraju i realiziraju u Domu zdravlja Krk ili u KBC Rijeka.

Dom ima restoran od 100 mjesta, malu kapelicu, knjižnicu te dnevne boravke i zajedničke prostorije po katovima koje su u prilagođeni osobama starije životne dobi.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.